Sommarlov, när man var barn var det ju ett av de bästa ord man visste, en hel sommar verkade som en evighet. Nu är vi klokare och vet att den går över ganska snabbt. Semestertid är ofta en tid där vi vill göra så mycket som möjligt på så kort tid som möjligt. Ibland behöver vi en extra vecka för att vila efter semestern. Kanske vi ska tänka annorlunda, njut av de dagar vi har, många måsten kan vi lägga åt sidan. Finn vilan och finn Gud. Tänk vilken förmån det är att vi får vandra i Jesu närhet och vara ledda av den Helige Ande varje dag, Han tar inte semester.

”Men nu har ni, som är i Kristus Jesus och som en gång var långt borta, kommit nära genom Kristi blod” (Ef 2:13)

Herren är alltid nära och det är något vi kan vara trygga i. Han ska aldrig lämna dig eller överge dig. Samtidigt måste vi fråga oss själva; Är vi nära Honom? Jakob säger: ”Närma er Gud så ska Han närma sig er…” (Jak 4:8). Herrens närhet är verklig varje dag, men vi behöver dra oss nära Honom för att välsignelsen av Hans närhet ska verka i våra liv. Låt inte denna sommar bara fladdra förbi utan låt det bli en sommar som för dig närmare Honom.

Den 6 juni åker vi till Dalagården för Sverigebön, söndag den 23 juni tar vi med oss mat och grillar efter mötet. I juli har vi Smålandskonferensen och får också besök av Dimitri och Natasha från Poltava. Den 24-25 augusti har vi en satsning med Tigleth Malkey där vi också har planerat in en församlingsdag på lördagen. Planera in den helgen redan nu.

Med detta får jag önska er alla en underbar sommar, och kom ihåg, du är älskad av Gud.

Tord Renkel / pastor